dilluns, 25 d’octubre del 2010

LA SAGRADA FAMÍLIA (versió 2.0) DE MADRID


Vista de les obres de la Sagrada Família de Madrid, on
es pot apreciar la semblança amb el temple bardeloní

Segons ha informat la Presidenta del Govern, Leire Pajín, la Sagrada Família de Madrid estarà enllestida en unes setmanes. Com es va fer públic en el seu dia, el nou temple serà fidel a l’essència i l’estètica del que hi havia en construcció a Barcelona, però serà deu vegades més gran i estarà millor equipat: confessionaris digitals de tecnologia 2.0, missals en MP3 que es podran descarregar per Internet a canvi d’una almoina, aparcament per a deu papa mòbils estàndard i un parell més en format limusina, escenes hologràfiques de la Bíblia, sala de càstig per a cures pederastes, i crucifixos en 3D (ulleres no incloses).

De totes maneres, sembla ser que el Papa Kevin Oswaldo I ha declinat la invitació per a santificar el nou temple madrileny, al·legant que amb un Sant Pare aixafat per l’especulació immobiliària sagradofamilienca del país ja n’hi ha prou. Recordem que el novembre del 2010, un tràgic accident va acabar amb la vida del seu antecessor, juntament amb un gran nombre d’autoritats eclesiàstiques i polítiques de l’estat. L’esfondrament, tot i que primer fou atribuït a un atemptat terrorista de fonament integrista islàmic, es va descobrir amb posterioritat que es degué a un esllavissament de terres a sota els fonaments de l’edifici per culpa del túnel de l’Ave que per aquella època s’excavava a la zona, i que finalment es feu passar pel Tibidabo. Tot sembla indicar, doncs, que l’estrella canònica escollida per a l’esdeveniment serà el Pare Jony (http://www.parejony.com/) i el seu rock predicador.

El cap de l’oposició, Mariano Rajoy, a qui es comença a anomenar “Superman” i també “el gafe”, després de sobreviure tant a un accident d’helicòpter, com al citat esfondrament (a més de a successius fracassos electorals), ha qualificat la qüestió de hilillos de plastilina de propaganda electoral, que l’únic que pretenen és desviar l’atenció de tot allò que realment interessa als espanyols, és a dir, els toros.

Per la seva banda, la Presidenta de la Generalitat, Yanina Abdelakharim, ha demanat la cessió a Catalunya de la part proporcional d’una de les torres, en compliment del tram autonòmic de la indissoluble unitat de la nació espanyola. En saber-ho, altres presidents regionals s’han afegit a la demanda de la seva porció. Tot i que han confessat que no sabran què fer-ne, han argumentat que si Catalunya ha de tenir aquesta quota de l’obra arquitectònica, ells també la volen. Faltaria més.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, he trobat el teu bloc a través de Google, mentre que la recerca de primers auxilis per a un atac de cor i el seu lloc es veu molt interessant per a mi.

Anònim ha dit...

I’m still learning from you, however I’m improving myself. I actually love studying all the pieces that is written on your blog.Hold the stories coming. I beloved it!