dimarts, 5 de març del 2013

SEMPRE PLOU SOBRE MULLAT


Zimbabwe alerta als homes del perill de les "dones violadores"
"La policia de Zimbabwe ha alertat a la població masculina davant l’augment de violacions per part de dones, que assalten als homes en la creença de que això les hi proporcionarà prosperitat en els negocis.

Les forces de seguretat han recomanat als viatgers que no facin auto stop després de que tres dones violessin a un home de 32 anys que van recollir a la carretera la setmana passada, segons va informar el diari Herald.

L’incident és l’últim de la creixent sèrie d’assalts de dones a homes joves que es venen produint des de fa un any al país.

L’home, que feia auto stop procedent de la capital, Harare, va ser recollit per un vehicle amb tres dones a bord que li van injectar un narcòtic per a forçar-lo quan aquest es va negar a mantenir relacions sexuals amb elles.

L’inspector de policia Clemence Mabgweazara va recomanar als viatgers que utilitzin exclusivament el transport públic i s’abstinguin de pujar a vehicles de desconegudes, segons publica el diari zimbabwès. “L’allau d’agressions sexuals a homes per part d’algunes agressives ‘dones guerreres’ és preocupant a l’hora que xocant”, va apuntar el Herald.

Les dones van preguntar primer si l’home tenia fills, suposadament per a comprovar la seva fertilitat, i li van oferir diners si accedia a mantenir relacions sexuals amb elles. Quan el jove s’hi va resistir, li van inocular una substància encara sense identificar. “Va començar a sentir-se marejat i dèbil”, va afirmar l’inspector de policia. L’home va ser robat, violat per les tres dones i abandonat a la carretera.

El mes passat, un home fou violat a la ciutat occidental de Karoi per una motorista que el va intimidar amb una serp per a obligar-lo a tenir relacions sexuals amb ella.-EFE"

Diari de Tarragona
Dimecres, 27 d’abril de 2011

(traducció profana)

5 comentaris:

Ramón Sanz ha dit...

Bentornada sigui aquesta secció.

Helena Bonals ha dit...

Que divertit! Que plogui més sobre mullat.

Josep ha dit...

Un clàssic del periodisme diu que la notícia no és que un gos mossegui una persona, sinó que una persona mossegui un gos.

Ara que ens cau l'onada de tòpics feminazis (ja se sap: 8 de març) aquesta notícia és un bon antídot.

Sílvia ha dit...

Això sí que és una bona notícia! He rigut molt, a més, segur que trobaríem més d'un cas d'aquests, però d'això ningú en parla, no està de moda.

Olga Xirinacs ha dit...

Suposo que la igualtat consisteix també en aquests fets. De sempre que hi ha hagut dones pirates i se n'han fet pel·lis i tot.
Doncs ara hi haurà temes nous, que els temps avancen.
¿I això només passa al "moro"? Curiós...